Gratis pakketverzending vanaf € 75,-
Voor 11:00 besteld, vanavond bezorgd voor maar € 2.95 extra!
Vanaf € 750,- in heel Nederland franco geleverd
Heb je hulp nodig? Bel ons op: +31 (0) 571 794514

Filter

EPDM Spuitlijm Spuitbus 750 ml
€ 11,00*
VSV epdm kit MS-polymer ZWART 290 ml
€ 13,50*
Spuitbus - trigger gun - hulpstuk
€ 5,00*
FS EPDM spuitlijm 22l/drukvat ba 2012-s
Firestone Bonding Adhesive BA-2012-S/TF is een spuitbare contactlijm op basis van oplosmiddelen die specifiek bestemd is voor de verlijming van Firestone RubberGard™ EPDM membranen op goedgekeurde isolatie, alsook op hout, metaal, metselwerk of andere ondergronden die door Firestone goedgekeurd werden.Het lijmverbruik is afhankelijk van de ruwheid en porositeit van het te verlijmen oppervlak: ▪ Maximum 70 m² per 22 L drukvat (twee-zijdige applicatie)
€ 423,44*
Firestone EPDM QuickPrime 850ml
€ 36,24*
FS EPDM lijm ba 2012 bonding 10 ltr
De Firestone RubberCover™ Bonding Adhesive BA-2012 is een contactlijm op basis van oplosmiddelen die specifiek bestemd is voor de verlijming van Firestone RubberCover EPDM membranen op aangepaste isolatie, hout, metaal, metselwerk en andere geschikte ondergronden.Het lijmverbruik is afhankelijk van de aard van de ondergrond.▪ Handrol: 2,35 tot 3 m² (twee zijden) / liter Sommige oppervlakken hebben een ruwe en meer poreuze afwerking wat een verklaring is voor een hoger verbruik. Gladde en/of minder poreuze oppervlakken verklaren een lager verbruik.Zeer poreuze oppervlakken (ongeschaafd hout, betonblokken,...) vragen eventueel een bijkomende laag lijm om voldoende hechting te verzekeren. Dit kan best even nagegaan worden door een stuk membraan op het oppervlak te verlijmen en de hechting te controleren.
€ 234,97*
Aluminium Stadsuitlopen
Stadsuitlopen zijn simpelweg nodig voor de afvoer van regenwater van platte of licht aflopende daken door een verhoogde dakrand. Ze worden ook wel kiezelbak genoemd. De stadsuitloop is volledig in aluminium vervaardigd. Stadsuitlopen hebben een rechthoekige uitloop van 200mm die in de PVC zijuiloop past of in een HWA vergaarbak. Bij een EPDM dak dient deze uitloop bevestigd te worden met een zelfklevend EPDM voor een duurzame waterdichtheid. Let op: de te plakken oppervlaktes dienen eerst opgeruwt te worden.
Vanaf: € 14,81*
FS quickprimer plus 250ml inc primer pad
Firestone QuickPrime™ Plus is een primer die gebruikt wordt om RubberGard EPDM en compatibele ondergronden te reinigen en voor te behandelen in zones waar QuickSeam™ producten, Pourable Sealer en/of Lap Sealant verwerkt worden. De primer activeert het oppervlak van het membraan en is noodzakelijk voor de kwaliteit van de naadverbinding. QuickPrime Plus wordt aangebracht met een QuickScrubber™ of QuickScrubber™ Plus schuurspons en houder.
€ 26,10*
EPDM Flashing tape 30cm per 1,0 mtr
€ 27,64*
EPDM nozzle 1mm voor spuitpistool
€ 6,05*
EPDM Contactlijm drukvat 22 liter -17 kg
Dit is een contactlijm zonder chloor houdende bestanddelen, wat deze lijm een lager gezondheidsrisico geeft. Wanneer beschermd tegen bevuiling, geeft deze lijm een lange open tijd tot 60 minuten. Deze spuitlijm is specifiek ontwikkeld voor het verlijmen van o.a. EPDM en TPO op diverse ondergronden zoals beton, multiplex, spaanplaat en gecacheerde isolatieplaten. Deze kwaliteit is ideaal voor permanente verbindingen die een goede directe hechtwaarde vereisen. Geschikt voor zowel Amerikaans als Europees EPDM van alle merken. Test altijd een klein deel van de materialen om de geschiktheid van deze kwaliteit te beoordelen voor de toepassing. Bijvoorbeeld, sommige vinyl/pvc soorten bevatten een hoog gehalte aan weekmakers welke, op termijn, de lijm kunnen doen oplossen/verweken. Bij twijfel, eerst testen. Niet te gebruiken op flexibel PVC of EPS (piepschuim).
€ 204,49*
Firestone quickprimer plus 3.8 ltr
Firestone QuickPrime™ Plus is een primer die gebruikt wordt om RubberGard EPDM en compatibele ondergronden te reinigen en voor te behandelen in zones waar QuickSeam™ producten, Pourable Sealer en/of Lap Sealant verwerkt worden. De primer activeert het oppervlak van het membraan en is noodzakelijk voor de kwaliteit van de naadverbinding. QuickPrime Plus wordt aangebracht met een QuickScrubber™ of QuickScrubber™ Plus schuurspons en houder.
€ 81,31*
FS quickseam splice tape rechthoek
Dubbelzijdige tape voor een rechte EPDM afvoer op een EPDM dak te bevestigen. Voor het gebruik van de splice tape dient er een Quick prime plus gebruikt te worden als activator.
€ 13,20*
EPDM Folie
Geen aanbieding maar standaard een vaste scherpe prijs. Onze dakfolie is afkomstig uit de VS, zwart van kleur en heeft een dikte van 1.14mm. De EPDM dakfolie heeft een maximale lengte uit één stuk van 30,5 meter en is vliegvuur bestendig - LSFR kwalificatie. Tip: vergeet niet bij het berekenen van de benodigde hoeveelheid uw dakrand mee te rekenen bij de totale oppervlakte.

€ 11,95 / m2 *

Spuitlijm slang
Flexibele slang die het mogelijk maakt om EPDM contactlijm (icm handgun) aan te brengen. Verkrijgbaar in lengtes van 3.5 en 5.5 meter. Inclusief 2 RVS koppelingen voor de aansluiting op de handgun en het drukvat. Merk: Goodyear. Bestand tegen een druk van maximaal 52 Bar. Herbruikbaar.
Vanaf: € 72,37*
Spuitlijm handgun
RVS Spuitpistool (icm flexibele spuitslang) geschikte voor het gelijkmatig verdelen van EPDM Contactlijm uit drukvaten. Vooral aan te raden bij grote oppervlakten. Spuitafstand: ca 45 cm. Verlengde spuitlans mee bestellen scheelt onnodige belasting van de rug.
Vanaf: € 86,52*
EPDM Benedenuitloop
Hemelwater-afvoeren zijn simpelweg nodig voor de afvoer van regenwater van platte of licht aflopende daken. De rechte dakdoorvoer (benedenuitloop) heeft een uitloop naar onderen en is eenvoudig te bevestigen door deze te verlijmen boven het EPDM membraam. Na bevestiging dienen de randen van de doorvoer gesealed te worden met EPDM kit.
Vanaf: € 24,26*
FS QuickScrubber Pad - schuurspons rood
€ 2,78*
EPDM Voorgevormde hoek 90°
Voorgevormde EPDM hoek 90 graden - voor het snel en netjes afwerken van hoeken. Zowel in buitenhoek als in binnenhoek verkrijgbaar.
€ 6,66*
quickseam 18inch sa flashing 45 x 45 cm
U gebruikt de FS Quickseam 45x45cm voor reparaties of het inwerken van hoeken. Als advies geven wij mee de formflash patch 45x45cm te verlijmen met FS Quickprime Plus voor een ideale hechting.
€ 32,33*
EPDM dakdoorvoer 45 gr 75 mm
€ 30,61*
FS quickseam splice tape ring
Dubbelzijdige tape voor een ronde EPDM afvoer op een EPDM dak te bevestigen. Voor het gebruik van de splice tape dient er een Quickprime plus gebruikt te worden als activator voor het verkrijgen van een waterdichte verbinding
€ 14,23*
Platdakontluchting aluminium
Ontluchting voor plat dak van volledig aluminium. Complete set met aluminium bodemplaat en gegalvaniseerde kap. Zowel enkelwandige als dubbelwandige uitvoering van de dakdoorvoer te bestellen. Let op: de ontluchtingsdoorvoer dient vast gezet te worden aan de dakconstructie en daarna met een stuk zelfklevend EPDM afgedicht te worden voor een duurzame waterdichtheid. De bodemplaat dient dan vooraf opgeruwt te worden.
Vanaf: € 29,98*
EPDM Flashing tape 45cm stuk 1,0 mtr
€ 51,53*